Bereken hoeveel jij kunt besparen met een aircosysteem!

Loop binnen twee minuten door onze calculator heen en ontdek hoeveel jij maandelijks kunt besparen op je energierekening door de installatie van een aircosysteem. 

Besparen op je vaste lasten was nog nooit zo eenvoudig. Start direct de gratis test!

✔️ 96% beveelt ons aan | ✔️ Transparante prijzen | ✔️ 5,0 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 32 Google reviews

De voordeligste energie en beste service.

Het verwarmen van je woning is de laatste maanden een hot topic. De energieprijzen rijzen de pan uit, sommigen zitten ‘s avonds met drie truien op de bank. Elite Koeltechniek biedt je de mogelijkheid om je woning een stuk voordeliger op te warmen door kwalitatieve airconditioning systemen.

Onze klanten besparen jaarlijks duizenden euro’s door hun woning te verwarmen met onze installaties. Voordelig wonen, noemen we dat. Dat is voor jou ook mogelijk. Sluit je aan bij 100+ klanten die we naar volle tevredenheid hielpen verduurzamen.

Vul de calculator in!

Jij bespaart, ook met het prijsplafond.

In 2023 gaat het prijsplafond in: een maximumtarief voor elektriciteit en gas. De overheid hoopt met die maatregelen de hoge energiekosten enigszins te compenseren. Onze systemen zorgen ervoor dat jij niet tegen die grens aan zit, maar er ver vandaan blijft. Jij houdt straks meer geld over voor leuke dingen én geniet van comfort in huis. 

Een gemiddelde hoekwoning met een inhoud van 1600 m³ bespaart met onze systemen +€2.000,- per jaar!

In drie simpele stappen besparen:

1

Vul de calculator binnen twee minuten in en bereken hoeveel jij kunt besparen met het overstappen op airconditioning.

2

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze adviseurs

3

Plaatsing en besparen maar!

Vul de calculator in!

*Dit volledige traject, van het invullen van de calculator tot plaatsing neemt nog geen maand in beslag!

Binnen twee jaar je investering volledig terugverdiend

Een beter rendement vinden, dat wordt lastig. Onze systemen heb jij door de besparing al binnen twee jaar terugverdiend. Vanaf dat moment is het dus jaarlijks meer overhouden voor leuke dingen. 

Een keer extra op vakantie met het hele gezin, wat meer cadeaus tijdens de kerstperiode of je gaat er meermaals per jaar lekker van uiteten samen, het wordt allemaal mogelijk. Zonder dat je het merkt in je portemonnee.

Binnen één maand na akkoord op onze offerte is de airco al geplaatst en besparen jullie op de energiekosten. Wacht niet langer, iedere maand kost onnodig veel geld. 

Doe de test!

Dit vinden anderen:

Direct actie ondernemen? Plan een gratis adviesgesprek in!

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen