Frequently asked questions.

Frequently asked questions.

Malesuada velit et ut malesuada amet tempor velit dui. Nullam amet commodo gravida gravida.

7. Wat zijn de voordelen van luchtreinigers?

Huizen en gebouwen zijn beter geïsoleerd dan ooit. Dat is een goede zaak, maar het betekent ook dat de kans klein is dat u de slechte (stof)deeltjes en pollen, die de woning zijn binnengekomen, kwijtraakt. Onze luchtreinigers zijn de perfecte oplossing om de lucht in uw woning te zuiveren en te verbeteren en om het negatieve effect van pollen op uw gezondheid te minimaliseren.

De concentratie aan mogelijk schadelijke deeltjes en gassen, is binnen twee tot vijf keer hoger dan buiten. Daikin-luchtreinigers zorgen ervoor dat de lucht binnen uw woning of gebouw zuiverder, gezonder en schoon is – wat zowel het comfort als de veiligheid in uw woning verbetert. Dankzij de Flash Streamer-technologie, kunt u nu genieten van verse buitenlucht, binnen.

Gezonde en frisse lucht biedt een aantal voordelen. Luchtreinigers verwijderen pollen, zodat u minder last hebt van allergieën en infecties van de luchtwegen. De verbeterde luchtkwaliteit zorgt voor een gezonde slaapomgeving en onaangename geurtjes worden gefilterd. Bovendien inactiveert de Flash Streamer-technologie van Daikin 99,9 % van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) en het gewone griepvirus.