Focus op uw onderneming

Uw (werk)klimaat is onze prioriteit. Met de klimaatoplossingen van Elite Koeltechniek kunnen u, uw gasten en uw medewerkers comfortabel werken en verblijven. Wij bieden u de meest energiezuinige systemen, zodat u zich comfortabel kunt focussen op uw bedrijfsactiviteiten.

Offerte

Investeer in uw energierendement

Met een investering in Daikin systemen, kunt u op de lange termijn geld besparen. Uw kosten voor verwarming en koeling bedragen minimaal 50% van uw energieverbruik, dus een energiezuinige klimaatoplossing heeft al snel een behoorlijke impact op uw totale energiekosten.

Offerte

Eén aanspreekpunt

Uw Elite Koeltechniek contactpersoon. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft u binnen Elite Koeltechniek één vaste contactpersoon voor uw gehele project. Hij zal uw aanspreekpunt zijn bij elke fase van het project; van de eerste brainstormsessie tot het onderhoud na de installatie.

Offerte

BEHEER HET COMFORT EN UW ENERGIEKOSTEN
Met de energiezuinige klimaatoplossingen van Elite Koeltechniek voor kantoren, scholen en andere grote gebouwen, kunt u de bedrijfskosten van uw gebouw aanzienlijk verlagen en zorgen voor een duurzaam binnenklimaat.

Een complete klimaatoplossing voor uw gebouw

Van energiezuinige airconditioning- en verwarmingssystemen tot onze ventilatiesystemen, intelligente bedieningen en gebouwbeheersystemen, Daikin heeft de klimaatoplossing voor uw kantoren, scholen en andere (grote) gebouwen. U vindt hier meer informatie over de beschikbare mogelijkheden voor uw gebouw.

Offerte
  • Minimaliseer het verlies van warme en koude lucht via de ingang met onze Biddle luchtgordijnen en bespaar tot 72% door deze op onze warmtepompen aan te sluiten in plaats van het elektriciteitsnet
  • Intelligente software maken klimaatregeling eenvoudig in heel het gebouw en met ons gebouwbeheersysteem kunt u alle aspecten van uw gebouw (verwarming, koeling, elektriciteit, verlichting, liften, enz.) integreren en aansturen
  • De unieke, Fully Flat cassette past naadloos in verlaagde plafondtegels en verstoort met zijn stille werking de concentratie van de kantoormedewerkers niet
  • Verse, zuivere en gezonde lucht zonder schimmels en allergenen
  • Gebruik vloerverwarming bij hoge plafonds om de lucht dicht bij de grond te verwarmen
  • Integreer op een gemakkelijke manier warm water oplossingen voor keukens en toiletten
  • Betrouwbare technische koeling tot -20°C voor uw serverruimtes
  • De intelligente bewegingssensor past de luchtstroom aan wanneer er mensen in de ruimte worden gedetecteerd en schakelt het systeem automatisch over naar een energiebesparende modus of schakelt zich uit wanneer de ruimte leeg is
Offerte

Van kleine kantoren en scholen tot grote gebouwen

Of uw project nu groot of klein is, Elite Koeltechniek heeft dé klimaatoplossing voor uw gebouw. Neem contact op en we inventariseren graag bij u op locatie.

Offerte

01

Neem contact op

Het is vrijblijvend en kost niets. We overleggen en inventariseren.

02

Vrijblijvende offerte

Als de offerte aansluit kunt u besluiten een opdracht te plaatsen.

03

Voor u aan het werk

We klaren de klus en zijn klaar als alles is gedaan én u tevreden bent.