Focus op het (werk)klimaat

Uw (werk)klimaat is onze prioriteit. Met de klimaatoplossingen van Daikin kunnen uw medewerkers, docenten en leerlingen comfortabel werken, studeren en verblijven. Wij bieden u de meest energiezuinige systemen, zodat u zich comfortabel kunt focussen op andere activiteiten.

Offerte

Investeer in uw energierendement

Met een investering in de juiste systemen, kunt u op de lange termijn geld besparen. Uw kosten voor verwarming en koeling bedragen minimaal 50% van uw energieverbruik, dus een energiezuinige klimaatoplossing heeft al snel een behoorlijke impact op uw totale energiekosten.

Offerte

Uw Elite Koeltechniek contactpersoon

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft u binnen Elite Koeltechniek één vaste contactpersoon voor uw gehele project. Hij zal uw aanspreekpunt zijn bij elke fase van het project; van de eerste brainstormsessie tot het onderhoud na de installatie.

Offerte

BEHEER HET COMFORT EN UW ENERGIEKOSTEN
Met de energiezuinige klimaatoplossingen van Elite Koeltechniek voor scholen en universiteiten, kunt u de bedrijfskosten van uw schoolgebouw aanzienlijk verlagen en zorgen voor een gezond en duurzaam binnenklimaat. Goede ventilatie is hierbij erg belangrijk.

Een complete klimaatoplossing  voor uw (school)gebouw

Van ruimteverwarming en airconditioning tot intelligente bedieningen en optionele ondersteuning voor zonneverwarmingssystemen, Daikin heeft de systemen voor het verwarmen, koelen en het warm tapwater voor elke ruimte in uw woning. Meer informatie over de beschikbare mogelijkheden van Daikin voor uw woning.

Offerte
  • Minimaliseer het verlies van warme en koude lucht via de ingang met onze Biddle luchtgordijnen en bespaar tot 72% door deze op onze warmtepompen aan te sluiten in plaats van het elektriciteitsnet
  • Intelligente software maken klimaatregeling eenvoudig in heel het gebouw en met ons gebouwbeheersysteem kunt u alle aspecten van uw gebouw (verwarming, koeling, elektriciteit, verlichting, liften, enz.) integreren en aansturen
  • De unieke, Fully Flat cassette past naadloos in verlaagde plafondtegels en verstoort met zijn stille werking de concentratie van de kantoormedewerkers niet
  • Verse, zuivere en gezonde lucht zonder schimmels en allergenen
  • Gebruik vloerverwarming bij hoge plafonds om de lucht dicht bij de grond te verwarmen
  • Integreer op een gemakkelijke manier warm water oplossingen voor keukens en toiletten
  • Betrouwbare technische koeling tot -20°C voor uw serverruimtes
  • De intelligente bewegingssensor past de luchtstroom aan wanneer er mensen in de ruimte worden gedetecteerd en schakelt het systeem automatisch over naar een energiebesparende modus of schakelt zich uit wanneer de ruimte leeg is
Offerte

Elite Koeltechniek levert verschillende verwarmingssystemen welke zo zijn ontworpen om naadloos in uw schoolgebouw geïntegreerd te worden.

De systemen zijn bij uitstek geschikt om de bestaande systemen in uw (school)gebouw te vervangen. Met grote energiebesparingen en minimale installatiekosten kunt u uw investering snel terugverdienen.

Offerte

01

Neem contact op

Het is vrijblijvend en kost niets. We overleggen en inventariseren.

02

Vrijblijvende offerte

Als de offerte aansluit kunt u besluiten een opdracht te plaatsen.

03

Voor u aan het werk

We klaren de klus en zijn klaar als alles is gedaan én u tevreden bent.