Wie zijn wij?

Elite Koeltechniek & Airconditioning is een ervaren, jong en dynamisch bedrijf. Wij leveren een breed scala aan professionele diensten op maat. Of het nu gaat om koelen, verwarmen, ventileren, vriezen, luchtgordijnen of intelligente besturingssystemen, Elite heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor élke gewenste ruimte een oplossing te vinden. Géén uitdaging gaat ons té ver. Sterker nog, wij gaan deze uitdagingen graag aan!

Bij Elite hebben we een passie voor oplossingen die te maken hebben met de lucht rondom ons. Ontdek de technologieën die we gebruiken om een perfecte leef- en werkomgeving voor onze klanten te creëren. Zo geloven wij dat er altijd verbetering mogelijk is en dat is één van onze grootste drijfveren achter alles wat wij doen. Van kleine verbeteringen in het installatieproces tot grote doorbraken die 70% energie besparen, we proberen altijd technologische vooruitgang te boeken.

Onze missie is om voor alle mensen door heel Nederland een comfortabel en duurzaam binnenklimaat te creëren.

  • Absolute geloofwaardigheid – Een verbintenis om een band op te bouwen met klanten, collega’s, zakelijke partners en gemeenschappen op basis van vertrouwen en openheid.
  • Harmonieuze persoonlijke banden – Een verbintenis om een werkplek te creëren waar iedereen toegewijd met elkaar samenwerkt om de doelstellingen en uitdagingen van onze klanten en onszelf te bereiken.
  • Kwaliteit – Een verbintenis om altijd hoge eisen te stellen aan kwaliteit en aandacht voor kwaliteitsverbetering.
Offerte

” We doen er alles aan om onze levertijden zo kort mogelijk te maken en houden u op de hoogte. “

Gerenommeerde merken

Niet alleen de installatie wordt vakkundig verricht.
Wij werken met de beste gerenommeerde merken om u van de best mogelijke kwaliteit te voorzien.

Offerte

01

Neem contact op

Het is vrijblijvend en kost niets. We overleggen en inventariseren.

02

Vrijblijvende offerte

Als de offerte aansluit kunt u besluiten een opdracht te plaatsen.

03

Voor u aan het werk

We klaren de klus en zijn klaar als alles is gedaan én u tevreden bent.